Nationaal Theaterweekend
Wie neem jij mee?

Het Nationaal Theaterweekend is er voor iedereen. Jong, oud, vaste of nieuwe bezoeker! Iedereen is tijdens het Theaterweekend welkom om tegen een mooie prijs te komen genieten van alles wat het theater te bieden heeft. De ingrediënten van het weekend zijn eenvoudig: iedere voorstelling kost 10,-* en daarnaast zijn er vele extra activiteiten gratis te bezoeken in het theater. Daarmee is het Theaterweekend een unieke belevenis voor iedereen! Wie neem jij mee?

[one_third] 24 januari Martijn Kardol - Welkom:
‘Welkom’ bij Martijn. In zijn tweede voorstelling maakt Martijn contact met de wereld en de mensen om hem heen. Of doet daar in ieder geval een poging toe. Want alles beter dan in eenzaamheid te eindigen. Daarom zet hij zijn voordeur op een kier. Maakt hij hem verder open of gooit hij hem dicht?

“…een opvallend evenwichtig programma. Met zelfspot, hilarische observaties en een superieure verteltechniek” (★★★★ Theaterkrant)

“Zo veel fijne zelfspot” (★★★★ Volkskrant)

“Geraffineerd slim en spits in zijn ideeën.” (★★★★ DVHN)

“Kardol slaagt erin actuele thematiek om te zetten in geestig cabaret, en daarbij zingt hij ook nog eens drie mooie liedjes.” (★★★★ Volkskrant)
[/one_third][one_third] 25 januari Celine Cairo - Birds of Paradise:
De Amsterdamse singer-songwriter Celine Cairo schrijft betoverende popliedjes en heeft een stem die u niet snel vergeet. Wat ooit begon met spelen voor haar vrienden in de woonkamer van haar ouderlijk huis, groeide uit tot een passie waar ze haar leven omheen vormde. Inmiddels verovert Celine haar immer groeiende publiek met optredens in binnen- en buitenland. Met een mix van warme akoestische instrumenten en dromerige elektronica speelde ze diverse tours in het popcircuit, maar dit seizoen keert ze terug naar de theaters. Eerder nam ze haar debuutalbum op in Los Angeles. Ze trad al op in Carnegie Hall in New York en het Concertgebouw en won de Zilveren Notekraker met haar gelaagde synth-popalbum Free Fall. Nu is ze terug met een nieuw theaterconcert waarin ze niet alleen haar eigen songs ten gehore brengt maar ook een ode brengt aan iconische vrouwen uit de popmuziek. Zo speelt ze bijzondere nummers van onder meer Annie Lennox en Bonnie Raitt en van eigentijdse iconen zoals Lana del Rey en Florence Welch. Ze neemt hiervoor haar vaste bandleden en multi-instrumentalisten mee voor fluisterende percussie, warm gitaarspel en de ijle sound-scapes waarin haar stem en gitaarspel volop tot hun recht komen. "Met afstand de beste zangeres van Nederland" (Lust For Life Magazine) "Celine Cairo is klaar voor het grote werk" (Concerto) "Zeer overtuigend" (Oor) [/one_third]
[one_third_last] 26 januari Calypso Bigband - FEELING GOOD
De Calypso Bigband geeft deze Nationale Theaterdag een swingende touch. Vanaf de eerste maat weet ze haar publiek in te pakken met overbekende melodieën, improvisaties en battles. Samen met Simon Pugsley (bandleider) en Ilse en Roos (vocalisten) geven zij dit feest van herkenning een stevige bigband bite. Met nummers uit de pop- soul- funk- en jazzwereld; van Sade tot Bublé, van Stevie Wonder tot Caro Emerald. Voor de liefhebbers van een gezellig zondagmiddagconcert met een hoog Feeling Good gehalte. [/one_third_last]
[clear]vr 24 jan 20:30 - 00:00 Rabobankzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Online bestellen kan helaas niet meer.

Probeer het s.v.p. bij de kassa of telefonisch: 030 688 4230