Starlight Boulevard AFGELAST
PIPPIN
Bloedstollend... Bliksemsnel... Briljant... maar vooral Bijzonder. Dat moet het leven zijn. Onder leiding van een extravagante groep theater­spelers gaat Koningszoon Pippin druk op zoek naar zichzelf en de ware zin van het leven. Maar die zoektocht verloopt niet zonder slag of stoot. De band met zijn vader is nogal moeizaam, zijn stiefbroer Lodewijk is veel stoerder dan hij, en zijn stiefmoeder ziet hem liever verdwijnen. Pippin vlucht in oorlog voeren, in affaires, in bevlogen leiderschap en andere Grootse zaken van het leven, om uiteindelijk te schitteren in een zinderende finale... Als het de spelers tenminste lukt hem zover te krijgen.
 
Deze onvergetelijke Broadway musical van Stephen Schwartz (Wicked, Pocahontas, Prince of Egypt) is overladen met prijzen en was in Nederland nog niet vaak te zien. Starlight Boulevard brengt deze show nu op geheel eigen wijze en neemt u mee op een magische reis.
 
Na de succesvolle Nederlandse première van Big Fish (AMA nominatie Beste Hoofdrolspeler) en Grand Hotel (winnaar AMA beste regie) brengt Starlight Boulevard weer een unieke show op de planken.
www.starlight-boulevard.nl

vr 27 mrt 20:00 - 00:00 Rabobankzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Online bestellen kan helaas niet meer.

Probeer het s.v.p. bij de kassa of telefonisch: 030 688 4230