Blues op zondagmiddag
UITVERKOCHT!
De jaarlijkse bluesmiddag in het TheaterCafé: vier uur onafgebroken blues, onder het genot van een hapje en een drankje. Dat wordt weer genieten!

Dit jaar op het grote podium: 'The Blue Clay'.
Het Belgische Blue Clay speelt akoestische blues, folk en americana. Dat doen zij op de gitaar, accordeon, mandoline, bluesharp, contrabas en drums, vol overgave en altijd enthousiast. Met deze band bruist het TheaterCafé van de energie en gaat het publiek uit z’n dak! De band speelt op diverse festivals en heeft meerdere CD’s uitgebracht.
www.theblueclay.com

Op het kleine podium: 'Big Bo'.
Bo speelt zijn blues met hart en ziel. Met zijn ongepolijste, soulvolle stem begeleidt hij zichzelf op akoestische en elektrische gitaar, waaronder een zelfgebouwde 'cigarbox'. In deze 'one-man-band' setting speelt hij naast eigen werk voornamelijk blues-klassiekers uit de jaren '30, '40 en '50 waarbij onversneden en vaak obscure Deltablues de boventoon voert. In januari 2016 vertegenwoordigde Big Bo ons land tijdens de International Blues Challenge in Memphis USA, waar hij de halve finale haalde. Het leven heeft zich aan Bo niet altijd van zijn mooiste kant laten zien. Deze levenservaring weet hij gepassioneerd te vertalen in de uitvoering van zijn muziek. Inmiddels, op bijna 50-jarige leeftijd, klinkt Bo authentiek en doorleefd, een ervaring die men niet snel vergeet.
https://bobrocken.nl

Op het grote podium sluiten we af met de Veldman Brothers.
Dit ultieme bluesbroederschap staat al meer dan tien jaar aan de top van de Nederlandse blues scene. De broers Gerrit (gitaar, zang) en Bennie (Hammond, mondharp, zang) Veldman vormen al die tijd het onmiskenbare gezicht van de band. Daarachter hun rhythm-brothers Fred van der Wende op bas en Han Neijenhuis op drums.
Vier (stief)broers zijn het. Alle vier met een bak aan ervaring, maar vooral, nog altijd, met evenveel beleving, passie, energie en enthousiasme voor de blues en aanverwante stijlen. Het nieuwe, zesde album Refuel is daarvan weer het tastbare resultaat. Elf eigen songs in de beste Veldman Brothers-traditie. Puur en authentiek. En zowel in binnen- als buitenland enkel goede recensies.

www.veldmanbrothers.nl


zo 10 mrt 13:30 - 00:00 Theatercafe
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Online bestellen kan helaas niet meer.

Probeer het s.v.p. bij de kassa of telefonisch: 030 688 4230