Vrouwe IJsselstein Swingt
dwars door de Tijd heen
Dit gerenommeerde vocaal vrouwenensemble uit IJsselstein onder leiding van Floor van Erp treedt al meer dan 40 jaar regelmatig met veel plezier op en iedere show is een ware belevenis.
Een feestelijke avond vol Lichte Muziek, zoals dat zo mooi heet. Daar zitten bijtende maar ook bloedstollende ballades tussen, Bebop en een enkele Bossa. U krijgt weelderige akkoorden te horen, bedwelmende chromatiek, swingende ritmes.

Teksten van Bertolt Brecht tot Lennaert Nijgh. Muziek van Kurt Weill tot Michel Legrand, van De Groot tot Shaffy, hier en daar een vleugje Barbershop, maar natuurlijk ook het American Songbook, Standards en af en toe wat pareltjes uit het poprepertoire.
Ook deze keer wordt Vrouwe IJsselstein vergezeld door een Heer van de improvisatie: gelauwerd jazzpianist Colijn Buis. www.vrouweijsselsteinswingt.nl

En wie weet krijgt u zelf de kans om met de vrouwen op dit prachtige podium te staan! Hou daarvoor hun website goed in de gaten.za 10 nov 20:30 - 00:00 Rabobankzaal
KaartsoortZaal
Normaal18,00*
*Let op: de getoonde prijzen zijn inclusief 3 euro reserveringskosten. Die gelden per bestelling - niet per kaart.
Reserveert u meer kaarten, ook voor meer dan 1 voorstelling, dan wordt alleen het totaal van de 'kale' kassaprijs vermeerderd met 3 euro.