Van der Vlugt & Co
Vasalis, altijd vandaag (try out)
In eerdere concertvertellingen van Van der Vlugt & Co legt het gezelschap zich toe op het verwezenlijken van een droom van Nettie Blanken. Ooit werd zij verliefd op het werk van Vasalis, een van de meest geliefde dichters van ons land en winnares van onder meer de Constantijn Huygensprijs en de P.C. Hooftprijs. Als psychiater, maar vooral als mens, kende zij onze zielenroerselen als de beste en haar poëzie leent zich bij uitstek om op muziek gezet te worden. Behalve haar gedichten spelen ook haar eigen worstelingen met het leven en met het schrijven een grote rol.

Janine Brogt, bekend van haar inventieve boekbewerkingen als Liefde Levenslang en Twee Vrouwen, schreef het script. Rasacteurs Bram van der Vlugt en Nettie Blanken zorgen voor het theatrale vuurwerk, begeleid door Floris van der Vlugt – zoon van – met zelf gecomponeerde muziek.vr 28 sep 20:30 - 00:00 Rabobankzaal
KaartsoortZaal
Normaal27,50*
65+pas26,50*
CJP26,50*
U-Pas22,60*
*Let op: de getoonde prijzen zijn inclusief 3 euro reserveringskosten. Die gelden per bestelling - niet per kaart.
Reserveert u meer kaarten, ook voor meer dan 1 voorstelling, dan wordt alleen het totaal van de 'kale' kassaprijs vermeerderd met 3 euro.