Nits
NITSDe Amsterdamse popgroep Nits was vooral in de jaren 80 zeer populair. De groep scoorde toen hits met nummers als 'Nescio', 'In The Dutch Mountains' en 'J.O.S. Days'.
Nits won vier Edisons en een Gouden Harp en werkten samen met onder andere Mathilde Santing en Freek de Jonge. Ze oogsten zowel in als buiten Nederland nog steeds succes met hun platen en optredens. Ze speelden dan ook 'all over the world: in o.m. België, Duitsland, Engeland, Finland, Japan, Rusland en Zwitserland.

www.nits.nl

Vanaf oktober 2017 is NITS terug met een nieuwe theatertournee. Pak die kans: dit wordt genieten - voor jong en oud - van de betere pop music!

Nits is een Amsterdamse popgroep die in 1974 werd opgericht. De kern van de band bestaat uit zanger en tekstschrijver Henk Hofstede, Rob Kloet (percussie) en Robert Jan Stips (keyboard). Inmiddels heeft de band vier Edisons gewonnen en kregen ze een Gouden Harp van de Stichting Conames en de BV Popprijs. Ze hebben samengewerkt met onder andere Mathilde Santing en Freek de Jonge. Kijk op de officiële website voor de volledige biografie.za 21 okt 20:30 - 00:00 Rabobankzaal
Wil je een actiecode invoeren? Klik hier

Online bestellen kan helaas niet meer.

Probeer het s.v.p. bij de kassa of telefonisch: 030 688 4230